Mijn afspraak

In de huidige situatie met het coronavirus is het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden. Waar mogelijk leveren wij dienstverlening op afstand, met telefonische afspraken of videoconsulten (beeldbellen). Alleen voor dienstverlening die niet op afstand kan worden gedaan, wordt u voor een fysieke afspraak op locatie uitgenodigd. Wij hebben voor deze noodzakelijke, fysieke afspraken diverse maatregelen ondernomen om op onze vestigingen 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen bewaren.

Afspraak op onze vestiging? Bekijk onze maatregelen

In sommige gevallen kunnen we u het beste helpen door een afspraak op onze vestiging in te plannen. Dat doen wij alleen als het niet anders kan. Wij hebben diverse maatregelen genomen om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden:

Besmettingsrisicocheck

De besmettingsrisicocheck is een manier om na te gaan of u mogelijk risico loopt om anderen te besmetten met het coronavirus. Kom niet naar een afspraak op locatie als u op één of meer onderstaande vragen JA antwoordt. Maak in dat geval een afspraak voor een telefonische of beeldbelafspraak.