U bent al klant van Gimd

Grensoverschrijdend gedrag,

Grensoverschrijdend gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie komt helaas maar al te vaak voor. Mensen kunnen er letterlijk ziek van worden. Het is dus belangrijk om op tijd in te grijpen.

Hulp bij grensoverschrijdend gedrag,
(Dreigend) verzuim

Mensen maken het verschil. Wie met plezier werkt, benut zijn talenten en draagt maximaal bij aan de organisatie. Een (dreigend) verzuimende of minder functionerende medewerker verdient zorg op maat.

Hulp bij (Dreigend) verzuim
Werk- privébalans

Het vinden van de juiste balans tussen het werk en het privéleven vinden we buitengewoon lastig. Maar ruim 80% van de werknemers bespreekt dit onderwerp zelden of nooit met de werkgever. Terwijl het vinden van de juiste balans voor alle partijen voordeel oplevert.

Hulp bij werk- privébalans
Traumabegeleiding en -opvang

Werknemers die een trauma meemaken hebben vaak last van concentratie- en geheugenstoornissen en fysieke klachten. Een goede opvang en nazorg helpt de gebeurtenis te verwerken.

Hulp bij Traumabegeleiding en -opvang
Financiële problemen

Medewerkers met financiële problemen komen vaak in een negatieve spiraal terecht. Ze krijgen meer stress, functioneren minder en gaan vaker verzuimen. Probeer dergelijke problemen dus op tijd te signaleren.

Hulp bij financiële problemen
Omgaan met stress

Een lichte vorm van stress is gezond: spanning is een stimulans om beter te presteren en ons beter te concentreren. Teveel stress echter kan schadelijk zijn. Gelukkig kunnen we leren hoe we moeten omgaan met stress, waardoor we beter kunnen functioneren

Hulp bij omgaan met stress
Overdag tussen 8.30 - 17.00 uur 088 - 800 85 00

088 - 800 85 00 | info@gimd.nl