U bent medewerker

Gimd: uw aanspreekpunt voor bedrijfsmaatschappelijk werk.
Gimd bestaat sinds 1970 en is dé specialist en marktleider op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk. We zijn een brede adviesorganisatie die zowel medewerkers, teams als leidinggevenden begeleidt, adviseert, traint en coacht. Daarnaast detacheren we bedrijfsmaatschappelijk werkers. Er werken 175 bevlogen en deskundige mensen bij ons: bedrijfsmaatschappelijk werkers, coaches en trainers, die werkzaam zijn op de locatie van onze opdrachtgever of op onze 6 regionale vestigingen. En we maken gebruik van zo’n 40 eigen gesprekslocaties, verspreid over het hele land.

Wat we voor u kunnen betekenen.
We zorgen voor balans tussen mens en organisatie. Dat betekent in de praktijk dat onze bedrijfsmaatschappelijk werkers u met raad en daad kunnen helpen wanneer die balans tussen u en uw bedrijf verstoord is. Bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met ongewenst gedrag op het werk, zoals pesten. Of wanneer u financiële problemen krijgt, waardoor u op het werk minder goed functioneert.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Als u niet langer met plezier naar uw werk gaat, kan de bedrijfsmaatschappelijk werker u helpen uit te vinden waardoor dit komt en wat u eraan kunt doen. Wacht niet te lang met hulp zoeken: op tijd aan de bel trekken kan erger voorkomen.

Lees meer
De vertrouwenspersoon

Pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie: ongewenst gedrag dat helaas maar al te vaak voorkomt op de werkvloer. U kunt er letterlijk ziek van worden. Gelukkig staat de vertrouwenspersoon voor u klaar.

Lees meer
Overdag tussen 8.30 - 17.00 uur 088 - 800 85 00

088 - 800 85 00 | info@gimd.nl