Je bent werknemer

Gimd is dé specialist en marktleider op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk. We zijn een brede adviesorganisatie die zowel werknemers, teams als leidinggevenden begeleidt, adviseert, traint en coacht op het gebied van werk en organisatie.

Wat we voor je kunnen betekenen

We zorgen voor balans tussen mens en organisatie. Dat betekent in de praktijk dat onze bedrijfsmaatschappelijk werkers je  helpen wanneer die balans tussen jou en jouw werk verstoord is. Bijvoorbeeld wanneer je hulp nodig hebt bij een verstoorde werk-privébalans. Of als je te maken krijgt met ongewenst gedrag op het werk, zoals pesten. We helpen ook wanneer je financiële problemen krijgt, waardoor je misschien minder goed functioneert op het werk.

Wij zetten je (weer) in je kracht. Het versterken van de eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden staan centraal.

Bekijk hieronder wat Gimd kan bieden.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Als je niet langer met plezier naar je werk gaat, kan de bedrijfsmaatschappelijk werker je helpen uit te vinden waardoor dit komt en wat je kunt doen. Wacht niet te lang met hulp zoeken: op tijd aan de bel trekken kan erger voorkomen.

Meer informatie

Vertrouwenspersoon

Pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie: ongewenst gedrag dat helaas maar al te vaak voorkomt op de werkvloer. Je kunt er letterlijk ziek van worden. Gelukkig staat de vertrouwenspersoon voor je klaar.

Arbeidsconflict

Heb je een (beginnend) conflict en wil je overleggen over de juiste aanpak? Schakel dan Gimd in.

Traumaopvang

Als je een traumatische ervaring mee maakt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk professionele begeleiding krijgt. Daarvoor kun je bij Gimd terecht.