Wij zijn Gimd!

Bedrijfsmaatschappelijk werkers, vertrouwenspersonen, mediators, schuldhulpverleners, trauma-opvang en training: wij zijn Gimd. Met meer dan 130 medewerkers werken wij dagelijks door heel Nederland om te zorgen dat medewerkers gezond aan het werk zijn én blijven. Onze professionals zijn laagdrempelig bereikbaar en zijn er voor medewerkers die uit balans zijn of dreigen te raken. Met een kortdurende interventie herstellen we de balans.

Wij zijn goed in wat we doen

Onze organisatie is al ruim 50 jaar dé partner voor werkgevers wanneer het om bedrijfsmaatschappelijk werk gaat. Ook zijn wij al jaren het bekende adres wanneer werkgevers op zoek zijn naar een externe vertrouwenspersoon. Waarom blijven werkgevers bij ons? Gimd blijft in contact met haar opdrachtgevers. Hierdoor weten we wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Samen met de opdrachtgever maken we een plan van aanpak om in te spelen op de behoeften. Door inzet van Gimd, daalt het verzuim. Juist omdat we inzetten op preventie. Je hoeft immers niet ziek te zijn om gehoord te worden; door in te zetten op preventie voorkom je uitval.

Directie en management

Onze professionals

Kies je voor Gimd, dan kies je voor kwaliteit. De kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd door keurmerken, intervisie en intensieve opleidingsprogramma’s. Wij werken met hbo(+) opgeleide professionals. Onze professionals staan geregistreerd bij de Beroepsvereniging van Professionals in het Sociaal Werk (BPSW), Registerplein en/of de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV). Onze mediators zijn geregistreerd als MfN-registermediator. Zij werken volgens de richtlijnen van de Mediators Federatie Nederland (MfN).

Maak kennis met onze teams

Team Utrecht

Team Groningen

Team Leeuwarden

Team Amsterdam Noord

Team Amsterdam Zuid

Team Zwolle

Team Rotterdam

Team Breda

Team Den Haag

Team Roermond

Team Apeldoorn – Arnhem

Bedrijfsbureau

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website, volg ons op LinkedIn of neem contact met ons op.

Infographics

Benieuwd naar onze resultaten? Je vindt ze terug in onze infographic ‘Bedrijfsmaatschappelijk werk, 2022’ en onze infographic ‘Vertrouwenspersoon, 2022’.

Werken bij Gimd

Met ruim 130 collega’s ondersteunen wij dagelijks medewerkers om ze mentaal sterker te maken! Onze visie is dat werken gelukkiger maakt. Wie gezond en prettig werkt, verzuimt minder en is productiever. Lees verder als je wilt weten waarom het zo leuk is om bij Gimd te werken en bekijk onze vacatures.

Lees meer over werken bij Gimd