Laden...

Trainingen

Workshop stresspreventie voor leidinggevenden

Leidinggevenden

Een training of workshop is altijd een goed idee! Het volgen van een training of workshop leidt tot betere prestaties, nieuwe vaardigheden en meer motivatie en betrokkenheid.

Workshops zijn de ideale manier om kennis te maken met een onderwerp. Deelnemers krijgen praktische tips en handvatten die ze gelijk kunnen toepassen in hun werk. Trainingen gaan dieper in op de materie en zijn gericht op het zo optimaal mogelijk laten functioneren van medewerkers en leidinggevenden.

Wij bieden trainingen en workshops binnen deze thema’s:

  • voorkomen van verzuim
  • omgaan met stress
  • werk-privébalans
  • omgaan met grensoverschrijdend gedrag
  • traumaopvang
  • financiële zorgen (in samenwerking met Grip Schuldhulpverlening)

Medewerkers

Laat je medewerkers zien dat je als werkgever investeert in hun professionele ontwikkeling. Onze trainingen en workshops helpen medewerkers om zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen of leren ze nieuwe vaardigheden. Bijvoorbeeld bij het behouden van de juiste balans tussen werk en privé, door ze mentaal weerbaarder te maken of beter bestand tegen grensoverschrijdend gedrag.

 

Basisopleiding tot vertrouwens­persoon

CEDEO erkend

De trainingen van Gimd zijn CEDEO- erkend. Het CEDEO keurmerk is bedoeld voor organisaties die zich toeleggen op het geven van bedrijfsopleidingen. Het keurmerk wordt pas toegekend na een door CEDEO ingesteld onderzoek naar klanttevredenheid waarbij minimaal 80% van de klanten tevreden of zeer tevreden moet zijn met de dienstverlening.