Laden...

Workshop Werk en privé in balans

Workshop Werk en privé in balans

Werk en Privé in balans

We hebben het tegenwoordig druk. We willen carrière maken, onze partner aandacht geven, onze kinderen opvoeden, en er een boeiend sociaal leven op nahouden. Daarnaast werken we aan onze conditie, doen we vrijwilligerswerk en zijn we mantelzorger. Niet vreemd dat de balans tussen werk en privé soms verstoord is.

Het is voor werknemers dus van belang om te leren gaan met de druk om te presteren én de juiste balans te vinden tussen werk- en zorgtaken en vrije tijd. Succesvol in balans zijn betekent: flexibel en assertief zijn, kunnen onderhandelen en kunnen omgaan met spanning.

Wat levert de workshop op?

In deze workshop leren werknemers zich bewust te worden van wat er speelt en wat belangrijk voor ze is en ze leren keuzes te maken. Ze ontdekken of ze extra vaardigheden moeten leren, zoals assertief zijn en onderhandelen. Kortom: ze krijgen handvatten om de juiste balans tussen werk en privé (terug) te vinden en te behouden.

Na het volgen van deze workshop weten deelnemers hoe ze succesvol in balans kunnen blijven:

  • Men weet hoe om te gaan met de druk om te presteren.
  • Men weet de juiste balans te vinden tussen werk, zorgtaken en vrije tijd.
  • Iedere deelnemer gaat naar huis met zijn of haar persoonlijk Balansplan. Hierin hebben ze beschreven wat ze nodig hebben om de balans te (her)vinden én te behouden.

De workshop duurt 3,5 uur.