Relatiestress en scheiden, wat is de impact op de werkvloer?

Relatieproblemen en scheiden heeft veel impact op iemands leven. Het zorgt vaak voor veel stress en kan psychische klachten veroorzaken. Om te zorgen dat uw werknemers vitaal en duurzaam inzetbaar blijven kunt u als werkgever preventief een bijdrage leveren. Hiermee voorkomt u ook dat uw werknemers uit balans raken of uitvallen. Binnen het Zorg van de Zaak Netwerk is Gimd één van de partijen die gespecialiseerd is in de aspecten waar iemand tegenaan loopt als zij te maken hebben met relatiestress of een scheiding. Samen met Skils en Zorgeloosch bundelen we binnen het Zorg van de Zaak Netwerk onze krachten en expertises.

Gimd is dé specialist op het gebied van privé-werk balans. Psychologen van Skils helpen werknemers om de impact van relatiestress te verminderen, ook in hun dagelijkse werk. Zorgeloosch biedt ondersteuning op het gebied van financiële, juridische en andere praktische zaken. Meer over ons aandeel in deze aanpak, ziet u in deze video.

Integrale aanpak

Vanuit het Zorg van de Zaak Netwerk bieden wij organisaties en hun werknemers adequate expertise om de impact van relatiestress privé en op de werkvloer te verminderen. Door de juiste multidisciplinaire hulp te bieden voor, tijdens en na een relatiebreuk ervaren werknemers sneller balans in hun privé en werkende leven. Hierbij bieden we een integrale aanpak op een impactvol moment als deze. U kunt uw werknemers verwijzen naar de werknemerspagina of direct naar de Relatiestresstest.