'Werk en privé in balans': workshop voor een gezond evenwicht

In deze eendaagse workshop leren medewerkers zich bewust te worden van wat er speelt en wat belangrijk voor ze is, en ze leren keuzes te maken. Ze ontdekken of ze extra vaardigheden moeten leren, zoals assertief zijn en onderhandelen. Kortom: ze krijgen handvatten om de juiste balans tussen werk en privé (terug) te vinden en te behouden.

Lees meer

De mantelzorgcoach

Mantelzorgers hebben in feite twee banen. Ze zien hun zorgtaken vaak als een privéaangelegenheid en praten er dus niet over op het werk. Maar de combinatie van een baan en de zorg voor een ander levert voor bijna de helft van de mantelzorgersproblemen op. Met overbelasting en soms verzuim als gevolg.  Dat is het moment om de hulp van de mantelzorgcoach in te roepen.

Lees meer

Workshop Werk en mantelzorg in balans

Mantelzorg met werk combineren is een grote uitdaging. Als mantelzorger moet je ervoor zorgen dat je niet overbelast raakt. Daarom is een goed evenwicht tussen zorg, werk en ontspanning cruciaal. Gimd biedt deze workshop van een dagdeel aan op diverse locaties in Nederland. Je gaat actief aan de slag en gaat naar huis met een balansplan.

Lees meer