Werk privé balans

Het vinden van de juiste balans tussen het werk en het privéleven vinden we buitengewoon lastig. Maar ruim 80% van de werknemers bespreekt het onderwerp werk privé balans zelden of nooit met de werkgever. Terwijl het vinden van de juiste balans voor alle partijen voordeel oplevert.

De leefstijlcoach

Een ongezonde levensstijl kan leiden tot gezondheidsklachten, ziekteverzuim en dus verminderde arbeidsproductiviteit. Het aanbieden van een leefstijlcoach aan uw medewerker levert langdurige gedragsverandering op met betrekking tot voeding en beweging, waardoor de kans op gezondheidsproblemen en/of ziekteverzuim kleiner wordt.

Lees meer

De mantelzorgcoach

Mantelzorgers hebben in feite twee banen. Ze zien hun zorgtaken vaak als een privéaangelegenheid en praten er dus niet over op het werk. Maar de combinatie van een baan en de zorg voor een ander levert voor bijna de helft van de mantelzorgersproblemen op. Met overbelasting en soms verzuim als gevolg.  Dat is het moment om de hulp van de mantelzorgcoach in te roepen.

Lees meer

Workshop Mantelzorg – bezinnen & bewegen

Veel mantelzorgers zijn zich er niet van bewust dat zij mantelzorger zijn. Zij zetten de zorg voor een ander op de eerste plaats en vergeten soms om aan zichzelf te denken. Tijdens de workshop, bedoeld voor werknemers of teams, ga je aan de slag met de volgende onderwerpen: het begrip mantelzorg, het in kaart brengen van de eigen situatie, valkuilen, coping/ondersteuning, wettelijke regelingen en je gaat actief aan de slag met een running clinic.

Lees meer 

‘Werk en privé in balans’: workshop voor een gezond evenwicht

In deze eendaagse workshop leren medewerkers zich bewust te worden van wat er speelt en wat belangrijk voor ze is, en ze leren keuzes te maken. Ze ontdekken of ze extra vaardigheden moeten leren, zoals assertief zijn en onderhandelen. Kortom: ze krijgen handvatten om de juiste balans tussen werk en privé (terug) te vinden en te behouden.

Lees meer

088 - 800 85 00 | info@gimd.nl