Workshop Werk en privé in balans

We hebben het tegenwoordig druk. We willen carrière maken, onze partner aandacht geven, onze kinderen opvoeden, en er een boeiend sociaal leven op nahouden. Daarnaast werken we aan onze conditie, doen we vrijwilligerswerk en zijn we mantelzorger. Niet vreemd dat de balans tussen werk en privé soms verstoord is. Het is voor werknemers dus van belang om te leren gaan met de druk om te presteren én de juiste balans te vinden tussen werk- en zorgtaken en vrije tijd. Succesvol in balans zijn betekent: flexibel en assertief zijn, kunnen onderhandelen en kunnen omgaan met spanning.

Wat levert de workshop op?

In deze workshop leren werknemers zich bewust te worden van wat er speelt en wat belangrijk voor ze is en ze leren keuzes te maken. Ze ontdekken of ze extra vaardigheden moeten leren, zoals assertief zijn en onderhandelen. Kortom: ze krijgen handvatten om de juiste balans tussen werk en privé (terug) te vinden en te behouden.

Na het volgen van deze workshop weten deelnemers hoe ze succesvol in balans kunnen blijven:

  • Men weet hoe om te gaan met de druk om te presteren.
  • Men weet de juiste balans te vinden tussen werk, zorgtaken en vrije tijd.
  • Iedere deelnemer gaat naar huis met zijn of haar persoonlijk Balansplan. Hierin hebben ze beschreven wat ze nodig hebben om de balans te (her)vinden én te behouden.

Duur en kosten

De workshop duurt 3 uur en kost € 150,00 per deelnemer. Als u interesse heeft om deze workshop voor meerdere werknemers aan te bieden, maken we voor u graag een offerte op maat.

Er zijn op dit moment geen workshops gepland. Via onderstaand formulier kunt u aangeven interesse te hebben. Bij voldoende deelnemers starten we een nieuwe workshop.

 

Vraag een offerte aan / interesseformulier