Met de campagne ‘Weet jij wat er speelt?’ vragen we aandacht voor impactvolle gebeurtenissen van werkend Nederland. De gemiddelde werkgever heeft niet door wat er precies speelt bij een verzuimende werknemer. Werknemers doorlopen verschillende fases in hun leven, zowel in hun werk als privé. Van de eerste baan tot het pensioen: al deze fases brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Om het probleem op te pakken is het belangrijk met elkaar het gesprek aan te gaan.

Wij kunnen u helpen bij vraagstukken over werk en privé balans.

Het vinden van de juiste balans tussen het werk en het privéleven vinden we buitengewoon lastig. Maar ruim 80% van de werknemers bespreekt het onderwerp werk privé balans zelden of nooit met de werkgever. Terwijl het vinden van de juiste balans voor alle partijen voordeel oplevert.

De leefstijlcoach
Een ongezonde levensstijl kan leiden tot gezondheidsklachten, ziekteverzuim en dus verminderde arbeidsproductiviteit. Het aanbieden van een leefstijlcoach aan uw medewerker levert langdurige gedragsverandering op met betrekking tot voeding en beweging, waardoor de kans op gezondheidsproblemen en/of ziekteverzuim kleiner wordt.

Lees meer

De mantelzorgcoach
Mantelzorgers hebben in feite twee banen. Ze zien hun zorgtaken vaak als een privéaangelegenheid en praten er dus niet over op het werk. Maar de combinatie van een baan en de zorg voor een ander levert voor bijna de helft van de mantelzorgersproblemen op. Met overbelasting en soms verzuim als gevolg.  Dat is het moment om de hulp van de mantelzorgcoach in te roepen.

Lees meer

‘Werk en privé in balans’: workshop voor een gezond evenwicht
In deze eendaagse workshop leren medewerkers zich bewust te worden van wat er speelt en wat belangrijk voor ze is, en ze leren keuzes te maken. Ze ontdekken of ze extra vaardigheden moeten leren, zoals assertief zijn en onderhandelen. Kortom: ze krijgen handvatten om de juiste balans tussen werk en privé (terug) te vinden en te behouden.

Lees meer